Anniek en Sofie nemen je mee op een 3 uur durende ontdekkingsreis. Elke reis is uniek want die maak jij als deelnemer samen met ons. We gooien, breken en lijmen scherven met goud tot er een nieuwe creatie ontstaat. Kintsugi betekent letterlijk "gouden verbinding".

Wat we meemaken in ons leven hebben we niet in de hand. Hoe we ermee omgaan wel. We kunnen kiezen om onze barsten te erkennen, te aanvaarden én om ze te accentueren met een gouden randje. In dit experiment creëren we intuïtief, ontdekken we samen en vieren we schoonheid in de imperfecties die het leven, de tijd en de liefde met zich meebrengen.

We eren elkaars breekbare essentie en geven expressie aan onze unieke kracht.

Wees heel welkom in onze creatieve ruimte, in ons hart.

"Als je nooit in scherven hebt gelegen,
weet je niet hoe je in mekaar zit."
-Ziad K. Abdelnour
"There's a crack in everything.
That's how the light gets in"
-Leonard Cohen

Drie uur durende Kintsugi ervaring - geen voorkennis nodig


Welkom met Japanse thee

Kennismaken met elkaar en de filosofie van Kintsugi

Gooien met servies en al spelend ontdekken waarmee we mogen breken

Leren over de ontstaansgeschiedenis van Kintsugi, de materialen en de techniek

Herstellen van een eigen meegebracht voorwerp of een gekozen voorwerp ter plaatse. We ontdekken hoe uit iets gebroken, een nieuwe creatie kan ontstaan.

Fotoshoot van jouw creatieHet delen van levenservaringen mag maar moet niet, vrij ontdekken en experimenteren staan voorop. Je gaat naar huis met een uniek, geheeld stuk en een zacht hart.

We geven workshops voor min. 8 - max. 12 personen. Contacteer ons voor meer info en een prijsofferte.

Je kan je eigen voorwerp meenemen of er ter plaatse eentje kiezen.

Thee en water zijn voorzien.

Verkies je liever een Kintsugi ervaring op maat? Alleen, als koppel, met vrienden, familie of als teambuilding met collega's? Dat kan op een door jou gekozen locatie.

Wij creëren ook Kintsugi ervaringen op maat voor sociale organisaties die werken met chronisch zieken, nabestaanden, armoede- en vluchtelingenorganisaties en senioren werkingen.

Contacteer ons voor een Kintsugi ervaring op maat.