ZIJ GINGEN JE VOOR

"Het verhaal van creatie, vallen en weer opstaan. Ik hou ervan dat het meer is dan twee stukjes weer aan elkaar lijmen."
Els

"De verbinding creëren, met elkaar en ook met de scherven. Dat vond ik mooi."
Elke

"Mijn kracht vanuit onmacht mag er zijn, ik mag soms aan diggelen liggen. En waauw, wat een zalig gevoel nadien... geen creatie zonder cracks."
Chris

"Twee aangename, openhartige dames die met hart en ziel hun passie doorgeven. Jullie houden zich op de achtergrond maar zijn ten allen tijde aanspreekbaar en behulpzaam. Voelde heel fijn."
Jana


"De schoonheid zit ook in kleine, 'onafgewerkte' creaties"
Hilde

"Ik heb echt genoten van de warme sfeer en de openheid. Dat je gewoon mag en kan doen wat je zelf wilt. Er is oog voor ieder zijn behoeften... en de fotoshoot, zo leuk om achteraf een mooie herinnering op beeld te hebben!"
Anke

"Mijn lat ligt vaak erg hoog als het gaat over het resultaat maar ik heb geleerd het proces meer te waarderen. Daar paste deze Kintsugi sessie heel mooi in."
Hanne

"Kintsugi ligt eigenlijk in het verlengde van wat corona mij al leerde. Op tijd stilstaan bij de dingen!"
Roel

"Wat ik niet verwachtte, was dat het zo mindful zou zijn en een diepere betekenis heeft. De sessie was helemaal niet zweverig wat ik wel apprecieerde."
Ethel

"De naam 'experiment' zorgde ervoor dat ik met een heel open blik kon komen 'experimenteren,' zonder verdere verwachtingen. Dat was heel bevrijdend."
Veerle

"Het gaf me rust en ik werd meer bewust van mijn eigen mechanisme dat soms nogal kritisch durft te zijn naar mezelf."
Elke

"Ik wilde me laten verrassen. Open blik. Open mind. Zo kwam ik aan op het experiment. Na drie uur wandelde ik naar huis met een voldaan gevoel. Stappen genomen naar mijn eigen grenzen te breken. Mijn kwetsbaarheid leren omarmen. Want barsten hebben zoveel schoonheid."
Yvette

"Ik vond het heerlijk om met de scherven te werken. Dank je wel ook voor het warme en veilige kader. Ik heb zin om het vanavond weer te doen."
Guido

"Ik vond het gooien fysiek ontladend. Het lijmen en drogen schonken tijd. En ik heb me opengesteld voor wat het proces mij te vertellen had. Het was wonderlijk om dat heel concreet vorm te zien krijgen in mijn gebroken bord. Waarmee ik wilde breken? De onzekerheid over mezelf of - bedenk ik me nu - de angst voor mijn eigen potentieel."
Geertje